
Grillet, saftig og smaksrik!
En fersk gyros med pitabrød, tzatziki og pommes frites er undervurdert. Vår Gyroskebab er selvsagt laget med norsk svinekjøtt, som grilles og skjæres fra et stort kebabspyd. I krydderblandingen finner du blant annet oregano for en fresj og ekte gyrossmak. Det har aldri vært enklere å fikse digg kebab hjemme!
Tilberedning
Stekepanne: Varm opp en stekepanne og stek gyroskebabkjøttet sammen med litt olje i 5-6 minutter på middels varme. Ovn: Ta av plasten og legg gyroskebaben i en ildfast form. Varm på 200 °C i 5-6 minutter.
Airfryer: Legg gyroskebaben i airfryeren din. Grill i 3-4 minutter på 200 °C. Rør om når halve tiden har gått.
Næringsinnhold per 100 g
Energi 863 kJ/207 kcal
Fett 14 g
hvorav mettede fettsyrer 5,5 g
Karbohydrater 4,6 g
hvorav sukkerarter 0,6 g
Protein 16 g
Salt 2,0 g
Ingredienser
Svinekjøtt* (84 %), vann, potetstivelse, krydder,salt, potetfiber, stabilisatorer (E450, E451),løk, konserveringsmidler (E262, E301), hvitløk, druesukker, urter, tomat, krydderekstrakt.
*Opprinnelse: Norge